Bestellen? 056 61 54 45

Contact

Filiep

Een geest zo sterk als een leeuw

Een lichaam uiteindelijk toch te teer

Een wijsheid niet te evenaren

Een wilskracht haast niet te bedaren

Een vechtlust bijna niet te temmen

Alleen iets bovenmenselijks kon dit leven remmen.

15 april 2021

Belangrijk is niet de weg die je gaat, maar het spoor dat je achterlaat.

Sabine

Kaas & Co? Dat is Sabine, een gedreven onderneemster met een passie voor het vak. Met kennis van zaken heeft ze de winkel uitgebouwd tot een gerenommeerde kaasspeciaalzaak en een mooie traiteurzaak.

Sabine staat de klanten bij in de winkel en helpt ze om van elk feest of receptie een geslaagd event te maken.

Frank

Frank was jarenlang actief als zelfstandige in de horeca. De tijd was rijp voor een nieuwe uitdaging en sinds maart 2020 maakt hij deel uit van het Kaas&Co team.

Frank heeft een passie voor lekker eten. Hij staat de klanten met de glimlach bij in de winkel om hen alle uitleg te geven over de kazen, charcuterie en de traiteurgerechten.

Iris

Iris haalt haar kennis uit de praktijk. Ze was immers eerder werkzaam in een restaurant. Iris nam ook deel aan ‘Mijn pop-up restaurant’, een leerrijke en leuke ervaring!

Sedert maart 2018 behoort Iris tot het Kaas&Co team. Voornamelijk de keuken is haar werkterrein ; ze staat er als sous-chef in voor de koude pasta's, de mise-en-place en helpt bij alle bereidingen.

Geert

Geert kan je vooral in de keuken vinden.

Geert versterkte het team in 2012 en als chef-kok is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de warme gerechten.


Parkeren in de buurt

Je kan steeds parkeren op de twee gratis plaatsen aan de overkant van de straat, recht tegenover de winkel.

Sedert 1 oktober 2021 heeft Jay's Spot zijn intrek genomen in Taste&Co . De parkingplaatsen blijven echter voorbehouden voor Kaas&Co klanten.

Er zijn ook 3 gratis shop & go plaatsen in de buurt. Zijn deze parkeerplaatsen volzet? Dan kan je in alle straten rondom de winkel parkeren in de groene zone. Dit wil zeggen dat je het eerste halfuur gratis mag parkeren mits ticket (voor een uur betaal je € 0,30).

kaas&co-contact