Bestellen? 056 61 54 45

Contact

Geert

Geert kan je vooral in de keuken vinden.

Geert versterkte het team in 2012 en als chef-kok is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de warme gerechten.


Sabine en Filiep

Kaas & Co? Dat zijn Sabine en Filiep, twee gedreven mensen met een passie voor het vak. Met kennis van zaken hebben ze de winkel uitgebouwd tot een gerenommeerde kaasspeciaalzaak, een mooie traiteurzaak en een lounge bar.

Sabine staat de klanten bij in de winkel en helpt ze om van elk feest of receptie een geslaagd event te maken.

Filiep ondersteunt de zaak en ook de lounge bar, Taste & Co is zijn terrein.

Frank

Frank was jarenlang actief als zelfstandige in de horeca. De tijd was rijp voor een nieuwe uitdaging en sinds maart 2020 maakt hij deel uit van het Kaas&Co team.

Frank heeft een passie voor lekker eten. Hij staat de klanten met de glimlach bij in de winkel om hen alle uitleg te geven over de kazen, charcuterie en de traiteurgerechten.

Iris

Iris haalt haar kennis uit de praktijk. Ze was immers eerder werkzaam in een restaurant. Iris nam ook deel aan ‘Mijn pop-up restaurant’, een leerrijke en leuke ervaring!

Sedert maart 2018 behoort Iris tot het Kaas&Co team. Voornamelijk de keuken is haar werkterrein ; ze staat er als sous-chef in voor de koude pasta's, de mise-en-place en helpt bij alle bereidingen.

Parkeren in de buurt

Je kan parkeren op de twee gratis plaatsen aan de overkant van de straat, recht tegenover de winkel. Er zijn ook 3 gratis shop & go plaatsen in de buurt. Zijn deze parkeerplaatsen volzet? Dan kan je in alle straten rondom de winkel parkeren in de groene zone. Dit wil zeggen dat je het eerste halfuur gratis mag parkeren mits ticket (voor een uur betaal je € 0,30).

kaas&co-contact