Bestellen? 056 61 54 45

Contact

Hilde

Al 13 jaar is Hilde een vaste waarde bij Kaas & Co. 

Haar jarenlange ervaring en passie voor koken maken van Hilde een echte all-rounder in de zaak.

Sabine en Filiep

Kaas & Co? Dat zijn Sabine en Filiep, twee gedreven mensen met een passie voor het vak. Met kennis van zaken hebben ze de winkel uitgebouwd tot een gerenommeerde kaasspeciaalzaak, een mooie traiteurzaak en een lounge bar.

Sabine staat de klanten bij in de winkel en helpt ze om van elk feest of receptie een geslaagd event te maken.

Filiep ondersteunt de zaak en ook de lounge bar, Taste & Co is zijn terrein.

Geert

Geert kan je vooral in de keuken vinden.

Geert versterkte het team in 2012 en als chef-kok is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de warme gerechten.


Iris

Iris haalt haar kennis uit de praktijk.  Ze was immers eerder werkzaam in een restaurant.  Iris nam ook deel aan ‘Mijn pop-up restaurant’, een leerrijke en leuke ervaring!

Sedert maart 2018 behoort Iris tot het Kaas&Co team. Voornamelijk de keuken is haar werkterrein ; ze staat er als sous-chef in voor de koude pasta's, de mise-en-place en helpt bij alle bereidingen.

Cheyenne

Sedert november 2017 behoort ook Cheyenne tot het Kaas&Co team.  

Ze kreeg haar opleiding aan de bakkerijschool Ter Groene Poorte en deed stage in verschillende bakkerijen. Bovendien deed ze ervaring op in de horeca als hulpkok en kelner.  Haar kennis over wijn haalde ze dan weer uit een avondopleiding als aspirant sommelier, wijnbouw en vinificatie.

Cheyenne staat de klanten met de glimlach bij in de winkel om hen alle uitleg te geven over de kazen. Ze maakt de kaasplanken, vlees- en aperitiefborden  en helpt in de keuken bij de bereidingen.

Parkeren in de buurt

Je kan parkeren op de twee gratis plaatsen aan de overkant van de straat, recht tegenover de winkel. Er zijn ook 3 gratis shop & go plaatsen in de buurt. Zijn deze parkeerplaatsen volzet? Dan kan je in alle straten rondom de winkel parkeren in de groene zone. Dit wil zeggen dat je het eerste halfuur gratis mag parkeren mits ticket (voor een uur betaal je € 0,30).

kaas&co-contact