Ik weet voldoende

Charcuterie bij het aperitief

Mooi gepresenteerd en meteen klaar voor bij het aperitief! Heerlijke Toscaanse ham met peper, jamon serrano - flinterdun - felino, abruzzese.

Ik weet voldoende

Culatello di Zibello

Een tijdje geleden ging ik in Parma op zoek naar de lekkerste Culatello di Zibello DOP, een overheerlijke Italiaanse ham, zowel gedroogd als gekookt te verkrijgen. Met zijn intense, rijke smaak en geur is dit een super lekker aperitiefhapje, puur of op een toastje met fijne olijvencrème. Vraag ernaar in de winkel!

Ik weet voldoende

Nieuw! Italiaanse Coppa

NIEUW: onze heerlijke coppa met kruiden! Heel fijn van smaak. Een Italiaanse delicatesse bij de boterham of op een tapasbordje bij het aperitief. Kan ook worden gebruikt in plaats van spek, en het bevat bovendien minder vet. Smakelijk!

Bestellen? 056 61 54 45

Charcuterie

Kaas&Co biedt een ruime en smaakvolle
selectie van de beste mediterrane charcuterie.

Prijslijst

In de kijker

Charcuterie bij het aperitief

Om van te smullen

Lees meer

Culatello di Zibello

Op zoek naar de lekkerste Culatello!

Lees meer

Nieuw! Italiaanse Coppa

Heel fijn van smaak!

Lees meer

Charcuterie soorten

Gekookte ham

In ons assortiment verfijnde gekookte hammen stellen wij u onder andere de Cotto di Culatello voor, een gekookte Parma Cobourg die in 2010 werd verkozen tot ‘beste ham ter wereld’.

Een andere specialiteit is de Arista al forno, kruidengebraad uit de oven met verse kruiden zoals rozemarijn, venkel en tijm.

Gerookte ham

Ontdek ons uitgelezen assortiment authentieke Italiaanse en Spaanse hammen!

Gaat uw voorkeur naar Italiaanse Culatello di Zibello of Sgambato volgens een eeuwenoude traditie bereid of verkiest u eerder de Spaanse Ibérico hammen zoals de Jamón Ibérico de Bellota Reserva, de meest exclusieve Spaanse ham.

Salami

De Italiaanse salami’s uit ons gamma komen uit Emilia Romagnia, een streek met grote passie voor lekker eten en waar het traditioneel bereiden van charcuterie producten wordt verder gezet. Uniek is ook dat de fabrikant de volledige keten van veevoeder, kweken en slachten tot verwerken volledig in eigen handen heeft. Dat zie je en dat proef je!

Uit Spanje selecteerden wij voor u de Chorizo extra en de Bastonets de vic.

Gedroogd vlees

Proef onze heerlijke Bresaola, licht gezouten en droog gerijpte rundsfilet, met zijn delicate geur van kruidige aroma’s of Grison, licht gepekeld en gedroogd rundvlees uit Zwitserland, heerlijk bij een winterse raclette.

Paté

Het hele jaar door vindt u bij Kaas&Co een heerlijke kwartelmousse en ouderwetse pâté. In de winter wordt het gamma uitgebreid met wildpâtés, zoals fazant of haas.