Ik weet voldoende

HIB-LABEL

De culinaire vaardigheden die Sabine leerde aan hotelschool Spermalie en haar visie op kwaliteit, creativiteit en smaak hebben er toe geleid dat Kaas & Co een stevige reputatie heeft opgebouwd op het gebied van verse, verfijnde en originele kwaliteitsproducten.

In 2013 ontving ze hiervoor het Handmade In Belgium-label, kortweg HIB, van UNIZO. Dit label staat garant voor de authenticiteit van de door haar gemaakte producten. Alles wordt immers dagvers bereid in eigen keuken. En dat proef je!

Ik weet voldoende

Ontdek ons assortiment tapas!

Olijven, zongedroogde tomaatjes, artisjokken, salami,.... alles voor gezellige aperitiefmomenten met familie en vrienden!

Ik weet voldoende

Ze zijn er weer, de verse vijgen!

September en oktober zijn dé vijgenmaanden. Probeer ze zeker ook eens met camembert en pancetta! Het recept kan je hieronder vinden bij recepten. Smakelijk!

Bestellen? 056 61 54 45

Traiteur

Een feestje? Een gezellig avondje in het gezelschap van vrienden?
Het perfecte communiefeest? Een smaakvolle receptie?
Uw wensen worden vervuld in samenspraak met Sabine en Filiep. We verzorgen feesten vanaf 10 personen tot maximum 200 personen, eventueel met bediening.

Wij stellen u graag ons Italiaans buffet voor. We bereiden voor u twee koude pasta's, twee warme pasta's, alles met dagverse ingrediënten klaargemaakt, naar keuze met Italiaanse charcuterie en aangepaste broodjes. Bekijk alvast ons aanbod aan pasta's hieronder.

Prijslijst

In de kijker

HIB-LABEL

Garantie voor authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Lees meer

Ontdek ons assortiment tapas!

Alles voor gezellige aperitiefmomenten!

Lees meer

Ze zijn er weer, de verse vijgen!

Heerlijk met camembert en pancetta!

Lees meer

Salades

Warme Pasta's

Recepten

Glutenvrije recepten