Ik weet voldoende

Aardappelsalade met Vacherin

Een heerlijk gerechtje om warm van te worden: Winterse aardappelsalade met Vacherin. Ontdek meer herfst-wintersalades op deze website.

Ik weet voldoende

Kaasfondue

We maken allemaal een moeilijke periode door. Daarom is het net nu zo belangrijk om thuis af en toe nog eens te genieten. Wat dacht je van een gezellige kaasfondue? Wij bieden je een heerlijke selectie kazen, speciaal voor de fondue. Je smelt ze dan in de pan met een kleine hoeveelheid witte wijn. Het brood, de fijne vleeswaren en de garnituur maken een gezellige avond onder familie helemaal af. Het recept kan je vinden bij herfst-winter recepten. Smakelijk!

Ik weet voldoende

Italiaanse winterschotel

Deze overheerlijke Italiaanse schotel met gehakt, zongedroogde tomaatjes en spinazie smaakt op een gure herfstdag altijd!! Het recept kan je vinden bij herfst-winter recepten. Smakelijk!

Bestellen? 056 61 54 45

Traiteur

Een feestje? Een gezellig avondje in het gezelschap van vrienden?
Het perfecte communiefeest? Een smaakvolle receptie?
Uw wensen worden vervuld in samenspraak met Sabine en Filiep. We verzorgen feesten vanaf 10 personen tot maximum 200 personen, eventueel met bediening.

Wij stellen u graag ons Italiaans buffet voor. We bereiden voor u twee koude pasta's, twee warme pasta's, alles met dagverse ingrediënten klaargemaakt, naar keuze met Italiaanse charcuterie en aangepaste broodjes. Bekijk alvast ons aanbod aan pasta's hieronder.

Prijslijst

In de kijker

Aardappelsalade met Vacherin

Op zoek naar een lekker winters gerecht?

Lees meer

Kaasfondue

Maak het gezellig thuis!

Lees meer

Italiaanse winterschotel

Om warm van te worden!

Lees meer

Warme Pasta's

Herfst-winter recepten

Herfst-Winter salades

Glutenvrije recepten