Ik weet voldoende

HIB-LABEL

De culinaire vaardigheden die Sabine leerde aan hotelschool Spermalie en haar visie op kwaliteit, creativiteit en smaak hebben er toe geleid dat Kaas & Co een stevige reputatie heeft opgebouwd op het gebied van verse, verfijnde en originele kwaliteitsproducten.

In 2013 ontving ze hiervoor het Handmade In Belgium-label, kortweg HIB, van UNIZO. Dit label staat garant voor de authenticiteit van de door haar gemaakte producten. Alles wordt immers dagvers bereid in eigen keuken. En dat proef je!

Ik weet voldoende

Tip: Breng je eigen potjes mee!

Wij moedigen onze klanten graag aan om zelf verpakkingen mee te brengen en ze te laten vullen bij Kaas&Co. Zo denken we samen aan het milieu!

Ik weet voldoende

Mooi weer, dat vraagt om een BBQ!

Mooi weer en zin in een BBQ? Het hoeft niet altijd lang te duren om iets lekkers op tafel te toveren. Bij Kaas&Co kan je steeds terecht voor lekkere hapjes, heerlijke BBQ salades of fijne charcuterie!

Bestellen? 056 61 54 45

Traiteur

Een feestje? Een gezellig avondje in het gezelschap van vrienden?
Het perfecte communiefeest? Een smaakvolle receptie?
Uw wensen worden vervuld in samenspraak met Sabine en Filiep. We verzorgen feesten vanaf 10 personen tot maximum 200 personen, eventueel met bediening.

Wij stellen u graag ons Italiaans buffet voor. We bereiden voor u twee koude pasta's, twee warme pasta's, alles met dagverse ingrediënten klaargemaakt, naar keuze met Italiaanse charcuterie en aangepaste broodjes. Bekijk alvast ons aanbod aan pasta's hieronder.

Prijslijst

In de kijker

HIB-LABEL

Garantie voor authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Lees meer

Tip: Breng je eigen potjes mee!

En laat ze vullen bij Kaas&Co!

Lees meer

Mooi weer, dat vraagt om een BBQ!

Ontdek ons ruim aanbod aan BBQ salades.

Lees meer

BBQ salades

Zomerse salades

Warme Pasta's

Recepten

Glutenvrije recepten